(Android) iVRy petab generaatori žetoone
Mar 12, 2022 10:32:14 GMT 1
Post by dayconsvetinjui on Mar 12, 2022 10:32:14 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ iVRy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ iVRy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab generaatori žetoone ▞▞▞
▞▞▞ iVRy 2022 version ▞▞▞
steamvr-iga kasutamisel on see Samsung s6-l külili, ilma parandamisvõimalusteta
iVRy გართობა gjxi
Väga hea rakendus.
Suurepärane rakendus. Töötab minu S7 USB-ga ideaalselt. VR on väga sujuv. Soovitaksin lisada pea jälgimise keelamise võimaluse, et saaksite voodis pikali olles mänge mängida.
Minu tarkvara küsib pidevalt, et ma ühendaksin ps vr-i, kuhu O tahan oma telefoni sellega ühendada, mida ma peaksin tegema?
Suurepärane rakendus töötab väga hästi. Aga kuidas täpselt WiFi kaudu ühendust luua?
Pärast Windows 10 uuesti installimist panin süsteemi tagasi ja see töötab suurepäraselt nüüd vähem lollakas kui vridge 2.0 pärast hindamist, aitäh
Suurepärane rakendus, praegu on see kiirem kui vridge. Seda on keerulisem seadistada, kuid see töötab juhtmevabalt väikese viivitusega (reguleerib automaatselt videokvaliteeti), kui see aina paraneb, maksan hea meelega täishinna
Käivitamisel jookseb kokku. ZTE Axon 7, Android 8.0
Üks ja ainus, mis teeb imesid. Galaxy S9, LineageOS 16. 5 GHz WiFi, VHT80 kanalil 106 (ainuke AP sellel kanalil). Voogesitus täiseraldusvõimega (kõrgeim, mis võimalik), H264, 95 Mbps
iVRy Viihde fncc
Kuidas seda USB-jagamiseks osta? Näen, et igal VR-i rakendusel on selle jaoks sama täpne kasutajaliides, nii et ma võiksin sama hästi nõustuda, et maksan VR-i eest 10 dollarit.
D-Day Strategy wsk
Stabiilse pildi säilitamise osas töötab paremini kui VRidge. Soovin, et sellel oleks 18:9 suhte tugi. Näen oma vaatevälja külgedel musti ribasid.
Viis tärni pildikvaliteedi ja 1 tärn liidese/kasutatavuse eest. Pärast mõne kuu või isegi aasta lisatasu versiooni omamist pole mul aimugi, kuidas seda rakendust õigesti käivitada. Mõnikord see töötab, mõnikord kuvab steam VR kodu, seejärel katkestab ühenduse, mõnikord lükkab see mu arvuti surma sinisele ekraanile, wifi-ühendus loob ja katkeb korduvalt..., teatud hetkel pole mul õrna aimugi, mida teha, käivitage Steam vr või käivitage draiver Steamist või taaskäivitage mobiilirakendus jne. Minu arvates võiks see rakendus rohkem müüa, kui sellel on selge arvutiliides (nt Vridge) ja selge teave toimuva kohta. Kaalutlusõigus võib olla hea kontseptsioon, kuid mitte see rakendus. Näiteks on see nii diskreetne, et isegi steam iVry draiveri nupp on endiselt "käivitatud" isegi siis, kui rakendus juba töötab... Samuti peaks arendaja LÕPETAMINE, et logifaile küsida parandusprotsessina. See pole kasutajatele mugav KUIDAS kurat saab. Kas te ei mõista seda... lihtsalt pange rakendus laitmatult tööle või väga väheste kokkujooksmistega, nagu Vridge, ja probleem lahendatud. Kui need arendajad tahaksid ärist loobuda, peaksid nad parandama kliendisuhteid ja leppima kriitikaga, seejärel keskenduma toote täiustamisele. Värskendus: nii et arendajad vastasid, kuid ainult selleks, et teha seda, mida nad teevad ... isegi ei lugenud mu arvustust korralikult ...
Rakendus töötab hästi, välja arvatud mõned väikesed probleemid. Probleem seisneb arendajas, neil pole professionaalsust ja arvustusi vaadates pole see esimene kord. Ametlik ja professionaalne vabandus võetakse vastu. Muidu jääb mu seisukoht endiselt kehtima.
Kas see rakendus ühildub endiselt Android 7-ga? Seda enam mängupoes ei kuvata.
Tavaliselt ma arvustusi ei kirjuta, kuid vajan abi. Üldiselt mulle meeldib see rakendus, see on suurepärane alternatiiv Vridge'ile, kuid mul on rakendusega mingil põhjusel probleeme, sellel on endiselt piiranguid, kuigi ostsin steamist lisatasu, ma ei tea, mida teha. Oleksin väga tänulik, kui keegi mulle selle peale tagasi pöörduks. Aitäh.
Töötab suurepäraselt. Mul oli probleeme, kuni sain Vive kontrolleri emulatsiooni koos freePIE-ga tööle, kuid see oli seda väärt. 5 tärni, kui parandate musta ekraani pärast seadme orientatsiooni muutmist. Praegu parandab rakenduse sulgemine ja uuesti käivitamine selle, kuid see pole ideaalne viis – ja värskendusnupp ei aita midagi.
Kui ma mängisin, muutub vaade halliks, nii et ma tegin nii.
Suurepärane rakendus, suurepärane klienditugi, teil on demoversioon, mida saate enne ostmist proovida, ja selle hinnaga on see varastamine võrreldes teiste sama asja tegevate rakendustega.
Suurepärane rakendus, teeb kõik, mis ütleb. Väga muljet avaldanud. Arendajale: mõned operaatorid keelavad seadmetes jagamise. Kas USB-režiimis oleks võimalik lahendusena kasutada näiteks kella abil jagamist? Meeldib saada tagasisidet, kuna seda on praegu sunnitud kasutama traadita režiimis.
vähest tööd
iVRy გართობა gjxi
Töötab minu nolo vr seadistusega hästi pärast pikka askeldamist ja juhiseid pole, kuid objektiivi korrigeerimine vajab skaala seadistust, kuid üldiselt töötab hästi. See on see, kuidas seda võrrelda oma konkurentsiga. 1.vridge plussid: ekraani ja silmade seadistamine töötab karbist välja ja sujuva voogesitusega, kuid piltidel esineb mõningaid artefakte. Miinused: ehitatud nolo valikuga, kuid põhjustab palju jälgimisprobleeme 2. Ivry plussid: lihtne algseadistus töötab hästi koos nolo vr-iga (parem kui vridge), kui see on seadistatud, palju võimalusi mängimiseks. Miinused: mõnikord pisut närviline, pilt vajab rohkem silmade reguleerimise võimalusi, et muuta pilt mugavaks vaatamiseks suumitud või liiga kaugel, sõltuvalt valikust. 3.trinus plussid: saab voogesitada standardseid PC-mänge stereoskoopilistes mänguvõimalustes. Miinused: steam ei töötanud minu jaoks nii hästi, samuti ei saanud ma nolo voos palju tõrkeid tekitada. Minu riistvara i7 7700k gtx1060 6gb 16gb ram-peakomplekt daydream2017 nolo vr lakke Paigaldatud lõastatud USB 3.0
iVRy გართობა gjxi
pärast lisatasu versioonile üleminekut ei saa see enam ühendust, kas saate mind aidata?
Ma saan mängida steam VR-mänge ilma probleemideta, parim kulutatud 7 dollarit.
Töötab väga hästi ja ma hindan väga, et nad muudavad selle halltooniks, selle asemel, et teid lihtsalt maha lüüa. See võimaldab mul kuluda nii palju aega, kui vaja, et seda testida ja veenduda, et see töötab minu jaoks hästi, ilma et peaksin pidevalt ühendust uuesti looma.
Selle rakenduse logo sisaldab illuminaatide pilti
See ühendus, kuid ei kuvanud kunagi midagi. Steam ütleb mulle, et ilmnes tõrge VRInitError_IPC_CompositorConnectFailed "Jagatud IPC kompositori ühendamine ebaõnnestus (306)", võtke julgelt ühendust.
See rakendus oleks mobiilis PC VR jaoks mõeldud rakendus Goto, kui see poleks latentsusaega. Sõltumata lõastatud või 5 GHz wifist, latentsusaja seadetest või eraldusvõimest on ringi vaadates väga märgatav viivitus. Kahju, sest peaaegu igas muus osas ületab see VRidge'i. Kahjuks tundub, et Riftcati madal latentsusaeg muudab selle siiski kõige elujõulisemaks valikuks.
Mulle meeldib 🙃🙃🙃🙃🙃👹👹👹🇵🇭👹🇵🇭👹👹😭👹😐😁😊🤐🙁
Kasulik
Värskendus arendaja vastas ja probleem on lahendatud
Mul on android s8 ja oculus go. See rakendus nendega ei tööta.Kõik juhised on mõeldud Google Cardboardi jaoks (selle leiate ainult pärast DL-i). iVRy telefonis, pole kunagi Steamiga ühendatud isegi pärast kõigi saadaolevate meetodite proovimist. Vaja on liiga palju toetavaid rakendusi ja pärast klienditeeninduse vastuste hindamist ei raiska ma selle rakenduse peale enam aega.
iVRy Viihde fncc