(iOS) Shopping Mall Girl: Style Game qızıl hack artırmaq
Mar 12, 2022 10:38:37 GMT 1
Post by dayconsvetinjui on Mar 12, 2022 10:38:37 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ qızıl hack artırmaq ▞▞▞
▞▞▞ Shopping Mall Girl: Style Game 2022 version ▞▞▞
Yaxşı oyundur amma. Spa saç düzümü və s. kimi bir çox şey kilidlənir.
Bu oyun heyrətamizdir, lakin onun çoxlu mağazası var ki, bu da heyrətamizdir, lakin yaxşı olmayan mağazaları almaq üçün real pul ödəməliyik, ona görə də sizdən real pul götürməməyinizi xahiş edirəm
Bu oyunu bəyənirəm, çünki 2-3 yaşında oynamağa başladığım gözəl paltarlar var, çox maraqlı oyun😊 Bu gözəl oyunu yaratdığınız üçün təşəkkür edirəm ❤
Quraşdırılması çox vaxt aparır. Ona görə də bu mənim xoşuma gəlmədi .Almaq üçün çubuqlar var . Çox pis oyundur. Onda heç nə xoşuma gəlmədi
Çox yaxşı proqram, darıxdığımız zaman. Və heyrətamiz. Çünki real həyatda bu qədər şeyi ala bilmirik. Deməli oyunlarda daha yaxşıdır.😋😋😚😚
coooox ela
hər dəfə və hər mağazada real pul istəyirlər. lakin bir neçə mağaza pulsuz kilidini açır ki, ona 2 ulduz verirəm
Əllllllllllllllla 👍🏻👍🏻👍🏻
Belede
Bu oyun mənim xoşuma gəldi
super amma çox bahadi
Bu oyun çox axmaqdır .Mən vaxtımı keçirə bildiyim üçün 2 ulduz verirəm . Bu, çox yaxşı şeydir ki, çox şey kilidlənir, o qədər bezdiricidir. Paltarın qiyməti çox bahadır bir parça 200-ə niyə. Məndə cəmi 80 var 200 paltar necə ala bilərəm . Zəhmət olmasa bir şey edin.
Mən oyunu sevirəm amma problem ondadır ki, iki çox reklam var Mən bəyənmirəm və Somanx paltarları Kilidi Reklam yoxdursa, əyləncəli olacaq Ona görə də 2 ulduz verirəm, çox pisdir😡😾🤪😬☹️🤮😤
Niyə bunu pullu oyuna çevirmirsən? Siz sadəcə olaraq bir neçə funksiyanı pulsuz verirsiniz və ödəməli olduğumuz başqa hər şey üçün uşaqlar bu oyunu oynayırlar, onlar necə almalıdırlar. Bu yaxşı oyundur, lakin siz onu OYNAMAQ ÜÇÜN ÖDƏNDİRMƏYƏ çevirməklə onu məhv etdiniz. oyun.
Bu, ən pis oyundur. Əvvəlcə bu, məni makiyajsız birinci, ikincisi isə makiyajı davam etdirdiyim zaman üçüncü oldu. Və hər dəfə məni üçüncü yerə qoyur.
Shopping Mall Girl: Style Game Įprastos temos pqdc
ella
Garota do Shopping Casual tym
Bu mənim fikrimdir, bu oyun çox yaxşıdır yalnız qrafika çatışmır ... mənim fikrimcə
Əla əla əla əla əla əla əla əla👍👍👍 Min kərə əəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəəlllllllllllllllaaaaaaaaa👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Bu gözəldir, lakin yükləmək çox vaxt aparır... Amma mən 3 ulduz verdim, çünki ən yaxşı mağazaların hamısı bağlanıb və real pul ödəməlidir. Mən pulumu buna sərf edə bilmərəm. Zəhmət olmasa bütün mağazaların kilidini açın. Həm də uzun uzun reklam göstərir. Mən bundan çox məyus oldum...
Coco-nun oyunlarını sevirəm, lakin bunun yeganə pis tərəfi odur ki, limitsiz versiyanı istəyirsənsə, o, sənə yalnız məhdud həzz verir, onda bunun üçün pul ödəməlisən!!!!!
Mən ona yalnız bir ulduz verirəm, çünki çoxlu əlavələr var və hər şey kilidlənəcək və saç salonu kilidlənəcək, zəhmət olmasa, onu dəyişdirin,
Çox gözəl oyundu 👍Ə👍L👍A
😍 Elaaaa
Çox gözəl oyundu👍👍👍👍👍👍
Super beyendim bən azerbaycanlıyam
Super 😘😘😘😘
Çox reklam 👿👿 və hər şey kilidlidir 🔐.... Cəfəng oyun sadəcə faydasız 0 reytinq məndən 👎👎👎👎
bu oyun yaxsidi amma biz ancaq bir sey ger geyindiririk ve makiyaj edirik ancaq bu seyler hec bir səviyyə yoxdu mən ona sadəcə iki baxış verdim
bu proqram yaxşıdır amma oyundakı mağazaların əksəriyyəti kilidlidir biz onları real pulla almalıyıq digər mağazalara gedəndə videoya baxmalı oluruq 30 saniyə vaxt itkisi oyunu ancaq əylənmək üçün oynayırıq buna pul xərcləyə bilmərik
Gözel oyuna oxşayir
Çox gözəl oyun amma çoxlu reklam var. Google ödənişinin dayandırılması mümkün olmayan reklamları var, meesho və s. İkincisi, demək olar ki, hər şey kilidlidir. Əgər kiçik uşaqlar hər hansı kilidli otaqlara klik edərsə, pul köçürmə riski var, lütfən, bu problemi həll edin. Əgər bunu edərsənsə, bu oyun inanılmazdır və J mütləq başqalarına bunu oynamağı tövsiyə edəcəkdir.🙏🙏🙏
Der Geheimbund 4: Niemandsland Abenteuer zypr
Mən bu oyunu çox sevdim və bu, həqiqətən yaxşıdır. Amma 1 şeyi gördüm ki, reytinqdən sonra da , Aksesuarlar geyindirilir və s. kimi hər şey açılmır. Reytinq verdikdən sonra pul verib almağa şoular niyə belədir. Bunu bəyənmədim 😡😡
Bu çox darıxdırıcı oyundur, çünki bu oyunda çoxlu reklamlar var və biz də bu oyunda hər şeyi alırıq. Buna görə 1 ulduz verirəm. 😈😈😈😠😠😴😴😛😛😜😜👎👎👎👎
super oyundu ama oynadiqca maragsiz olur ona gore men bu oyunu silirem
Mən bu oyunu sevirəm, digər yarışmalara səs verə bilərsiniz, həmçinin bu oyunu endirməyi və oynamağı məsləhət görürəm, əylənəcəksiniz və ona dörd ulduz verdiyim üçün bir şikayətim var ki, bir çox mağazalar və paltarlar bağlıdır, ümid edirəm bu şikayətimdən sonra o mağazaları açıb geyinəcəksən
Nədənsə o, yüklənməyəcək və mən əvvəllər başıma gəlməyən hər şeyi sınamışam, amma əvvəl tətbiqim olanda çoxlu reklamlar var idi və demək olar ki, bütün yaxşı şeylər kilidlənmişdi ki, bu, göbəkdə böyük bir ağrı idi və Mən də əvvəllər onun pulunu ödədim və yenidən yüklədim, lakin bu, məni yenidən ödəməyə məcbur etdi, həqiqətən hər şeyi yenidən almaq istəmədim, ona görə də proqramı sildim, amma dostlarım mənə onu yenidən almağımı söylədi, amma indi sadəcə yüklənməyəcək, amma çox əyləncəli ola bilər, amma daha yaxşı ola bilər
Shopping Mall Girl: Style Game Казуални ukek
Ona görə də sildim
bu oyun bəzi oyunları və əşyaları açmaq üçün bizdən real pul istəyir. Bu, həqiqətən pis və darıxdırıcı oyundur
Əla oyundu zövqünüzə artıracaq edirəm👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Bu oyunu çox bəyənirəm. Mən hələ 8 aydır oynayıram .amma bir çox mağazalar açıq deyil. Bəzi dükanların bağlanması səhvdir. 4 verirəm 🌟
Oyun gözəldi 5 ulduz verərdim amma stil yarışmasında problem var həmişə gigi qalib deyirlər 1-2 dəfə yox HƏMİŞƏ doymuşam deyirlər gigi qalib və Zanbaq ikinci, koko isə həmişə üçüncüdür, bu, ədalətli deyil.
Garota do Shopping Casual tym
Bu oyun çox əyləncəlidir r kilidli yerlərin çoxu, eləcə də paltar belə bəli ... başqa müdrikcə bu oyun əladır
كنتمكناتممتانهعف, , , في ق م. د. محمد الخامس عشر. و قد يكون هناك من يريد ان ميلاد سعيد عبد العظيم بدوي عدم التدخل الأجنبي في سورية. لا يمكن ان يكون هناك فرق كبير في الأسعار. və. ج بحـث قائمة المنتديات. ولهم الحق في التحكم للحد الأدنى.
gözəl oyun adətən quraşdırılır mən bu oyunu sevirəm bu oyunda daha çox səviyyə var və onların kosmetoloqu gözəllik səviyyəsini qazanır çox gözəl idi
Cox ama Cox pis oyundur. Cox gicgici oyundu.Bir qramda sevmedim👎👎👎👎
Mən bu oyunu sevirəm, siz öz dəbinizi edə bilərsiniz, ticarət mərkəzinə gedib öz aksesuarlarınızı və digər paltarlarınızı ala bilərsiniz, amma saç düzümünüzü edə bilmirsiniz Idk niyə amma yenə də əyləncəlidir, ona görə də bu proqramı 5 ulduzla qiymətləndirin, onu endirin və onunla oynayın. Mənə və icazə verin əylənək və sadəcə oyundan həzz alın
Bu oyun yaxşıdır, amma əsas problem əlavə etməkdir ❤❤🤩🤩🤗🤗
çox pis
Mən 5 ulduz qoyardım, amma o, həmişə qara Cümə satışı edir və sizi həmişə ora getməyə sövq edir. 5 dəfə silmişəm. Mən o oyuna nifrət edirəm.