Steel
Junior Member
|
Post by Steel on Nov 25, 2015 0:06:40 GMT 1
ma najljepše od svega je što joj nisam rekao apsolutno ništa isparanoisala je da su moje sličice neka subliminalna uvreda upućena njoj... bogme te izvrijeđala, prije dobre dvije i po godine...
|
|
|
Post by Masky on Nov 25, 2015 0:16:34 GMT 1
ma najljepše od svega je što joj nisam rekao apsolutno ništa isparanoisala je da su moje sličice neka subliminalna uvreda upućena njoj... bogme te izvrijeđala, prije dobre dvije i po godine... nisam ni sumnjala da se fino "izvozAla" od tvojih sličica jesT pre 2 i po godine....ali nikada nije kasno da se naljutim
|
|
|
Post by Masky on Nov 25, 2015 1:40:53 GMT 1
|
|
Steel
Junior Member
|
Post by Steel on Nov 25, 2015 12:47:42 GMT 1
|
|
Steel
Junior Member
|
Post by Steel on Nov 25, 2015 12:49:04 GMT 1
|
|
Steel
Junior Member
|
Post by Steel on Nov 25, 2015 12:54:34 GMT 1
|
|
|
Post by Masky on Nov 25, 2015 23:17:00 GMT 1
|
|
|
Post by Masky on Nov 25, 2015 23:24:59 GMT 1
|
|
|
Post by Masky on Dec 5, 2015 21:39:47 GMT 1
Hirtirati što dalje od jelke
|
|
Steel
Junior Member
|
Post by Steel on Dec 6, 2015 19:17:18 GMT 1
|
|
Steel
Junior Member
|
Post by Steel on Dec 6, 2015 19:20:20 GMT 1
|
|
|
Post by erupt on Dec 7, 2015 0:34:24 GMT 1
svratim sad na mlađin vb forum, nakon dvije godine, u inboxu poruka čari forumašenja... lele... Jesi li se vise sreo sa njom? Meni se javila jednom na Ani, bas je imala zdravstvenih problema velikih.. ja i dalje mislim da on nije losa cura... i bas si joj se svidjao kada smo vec kod toga.. vjerovatno su reakcije zato ovako bile burne.. Doduse trebalo se i privici na celicnog...znala te u manje opustenoj konverzaciji.. Ja i dalje ne mogu da vjerujem da je ona mene prepoznala...i pronasla na tom forumu. To mi je najveca misterija..bila sam sokirana kada mi se javila..
|
|
|
Post by erupt on Dec 7, 2015 0:37:49 GMT 1
moja najdrazaaaaaaaa.... cek..imam jos jednu... u sledecem je pustam za tebe..
|
|
|
Post by erupt on Dec 7, 2015 0:53:26 GMT 1
|
|
|
Post by Masky on Dec 7, 2015 1:04:42 GMT 1
lele... Jesi li se vise sreo sa njom? Meni se javila jednom na Ani, bas je imala zdravstvenih problema velikih.. ja i dalje mislim da on nije losa cura... i bas si joj se svidjao kada smo vec kod toga.. vjerovatno su reakcije zato ovako bile burne.. Doduse trebalo se i privici na celicnog...znala te u manje opustenoj konverzaciji.. Ja i dalje ne mogu da vjerujem da je ona mene prepoznala...i pronasla na tom forumu.To mi je najveca misterija..bila sam sokirana kada mi se javila.. AAAAAA! gde se vi to šunjate? koji je to forum Ana....i odakle i ti znaš ovog ženskog pacijenta?
|
|
|
Post by Masky on Dec 7, 2015 1:06:18 GMT 1
moja najdrazaaaaaaaa.... i moja
|
|
|
Post by erupt on Dec 7, 2015 1:21:42 GMT 1
lele... Jesi li se vise sreo sa njom? Meni se javila jednom na Ani, bas je imala zdravstvenih problema velikih.. ja i dalje mislim da on nije losa cura... i bas si joj se svidjao kada smo vec kod toga.. vjerovatno su reakcije zato ovako bile burne.. Doduse trebalo se i privici na celicnog...znala te u manje opustenoj konverzaciji.. Ja i dalje ne mogu da vjerujem da je ona mene prepoznala...i pronasla na tom forumu.To mi je najveca misterija..bila sam sokirana kada mi se javila.. AAAAAA! gde se vi to šunjate? koji je to forum Ana....i odakle i ti znaš ovog ženskog pacijenta? Duga prica.. Znam je sa istog mjesta odakle i celicni.. inace ja tamo odavno vise ne idem, a za njega ne znam.. I onda kada sam pocela da pisem kod mladje, jer je poceo VB, a to ne propustam kao sto se vidi iz prilozenog.. eto nje tamo...i ladno me prepoznala. U moru postova...i ljudi.. jedino sto je bilo isto je potpis, i ajde - stil pisanja covjek ne mijenja. Barem ja to ne mogu niti sam ikada pokusala. Znas kada bih ja prepoznala nekoga tako, bez obizira na sve - nikad!! Imala je ona nekih psihickih problema..a i ozbiljnih zdravstvenih, u fizickom smislu.. ali svakako je bila bistra, slatka i dobra cura...u sustini. Jednostavno u to vrijeme joj je jedini zivot bio forum, jako je bila usamljena itd. Celicni joj poklanjao malo paznje, pa kada je stavio na ignore...pocela drama. Sve u svemu...lijepo podsecanje na mladost ludost.. skoro tri godine od tada..
|
|
|
Post by Masky on Dec 7, 2015 1:32:59 GMT 1
Duga prica.. Znam je sa istog mjesta odakle i celicni.. inace ja tamo odavno vise ne idem, a za njega ne znam.. I onda kada sam pocela da pisem kod mladje, jer je poceo VB, a to ne propustam kao sto se vidi iz prilozenog.. eto nje tamo...i ladno me prepoznala. U moru postova...i ljudi.. jedino sto je bilo isto je potpis, i ajde - stil pisanja covjek ne mijenja. Barem ja to ne mogu niti sam ikada pokusala. Znas kada bih ja prepoznala nekoga tako, bez obizira na sve - nikad!! Imala je ona nekih psihickih problema..a i ozbiljnih zdravstvenih, u fizickom smislu.. ali svakako je bila bistra, slatka i dobra cura...u sustini. Jednostavno u to vrijeme joj je jedini zivot bio forum, jako je bila usamljena itd. Celicni joj poklanjao malo paznje, pa kada je stavio na ignore...pocela drama. aH, Čelični i njegove fore pa ko se primio, primio se....što je veći "primarijus", veći je užitak hitno mi reci ko je ta sa foruma
|
|
|
Post by Masky on Dec 7, 2015 1:41:09 GMT 1
btw, volEm i tu što si postavila ne propuštam mu ni jedan koncert ni sada ali meni je ova a imam ih još dosta
|
|
|
Post by Masky on Dec 7, 2015 23:47:38 GMT 1
|
|