|
Post by Masky on Dec 9, 2015 0:17:08 GMT 1
da se smrzneš!!!! ko ima dovoljno godinica seća se ove "ženice" i da dodam reči....
Zajdi, zajdi jasno sonce zajdi pomraci se i ti jasna le, mesecino zajdi, udavi se Zali goro, zali sestro dvajza da zaleme ti za tvojte lisja le, goro jas za mojta mladost Tvojte lisja, goro sestro pak ce ti se vratat mojta mladost goro le, sestro nema da se vrati
|
|
|
Post by Masky on Dec 9, 2015 0:28:16 GMT 1
"Hoće da mi šetaju po živcima a ja ih davno izgubila..... Idioti, poginuće kad osete da nemaju tlo pod nogama."
|
|
Steel
Junior Member
|
Post by Steel on Dec 9, 2015 21:48:55 GMT 1
Mlados' ludos'
|
|
Steel
Junior Member
|
Post by Steel on Dec 9, 2015 21:54:17 GMT 1
|
|
Steel
Junior Member
|
Post by Steel on Dec 10, 2015 22:19:58 GMT 1
|
|
|
Post by Masky on Dec 13, 2015 1:06:50 GMT 1
|
|
|
Post by Masky on Dec 13, 2015 20:12:04 GMT 1
|
|
|
Post by erupt on Dec 13, 2015 23:06:41 GMT 1
ahahhahahaah! odlicno!!! a i zalosno!
|
|
|
Post by Masky on Dec 13, 2015 23:14:02 GMT 1
ahahhahahaah! odlicno!!! a i zalosno!istinito
|
|
|
Post by Admin on Dec 14, 2015 22:03:07 GMT 1
|
|
|
Post by Masky on Dec 14, 2015 23:50:58 GMT 1
super je fora viD Admin nas se setio!!!
|
|
|
Post by Admin on Dec 16, 2015 0:23:21 GMT 1
viD Admin nas se setio!!! Nema razloga da smetam ... kad se već igrate kao dobra deca.
|
|
|
|
Post by Admin on Dec 18, 2015 18:26:36 GMT 1
Ejh da sam malo mlađi pa da opet ko nekad zaradim po koji bančić il makar hopomenicu, ostarilo se... Tvoj poslednji ban (koji je meni poznat) je onaj kada si sročio izmišljeni vic, a onda se javila hrpa ljudi koja je u njemu pronašla dubok smisao (i tako dovela do ukidanja bana). Dakle, više te "neće" čak ni kada upreš ...
|
|
|
Post by Masky on Dec 18, 2015 23:49:29 GMT 1
ja nisam nikada dobila ni Hopomenicu ...samo malo gunđA zbog HoFFovanja Tko Zna, zna edit: ne sećam se tog izmišljenog vica
|
|
|
Post by Admin on Dec 19, 2015 19:59:51 GMT 1
|
|
|
Post by Masky on Dec 20, 2015 3:43:15 GMT 1
vidim da je bilo i Hopomena., i čitanja a i nepisanja a i neke sujete isplivale ne shvatih baš najbolje zbog čega, ali vidim da su se "neki bunili"
|
|
|
|
Post by Admin on Dec 20, 2015 16:53:33 GMT 1
ne shvatih baš najbolje zbog čega, ali vidim da su se "neki bunili" Prvo je Steel off-ovao na temi, zbog čega su se neki bunili. Onda je off-ovanje krunisao vicom koji nema nikakve veze sa temom. Za to je dobio opomenu. Onda je napisao vic koji nema veze ni sa forumum, a kamoli sa temom. Za to je dobio jednodnevni ban. Onda su oni isti koji su se bunili protiv off-ovanja pronašli skriveni smisao u njegovom vicu (toliko je smisao bio skriven da ga ni Steel nije otkrio) i objasnili mi (i tražili da se ban ukine). Tako je ban bio ukinut, pa smo svi mirno otišli na spavanje ... Liči da su pojedine poruke obrisane, pa ne može baš lepo da se pročita opisana nit dešavanja.
|
|
|
Post by Masky on Dec 21, 2015 21:37:18 GMT 1
ne shvatih baš najbolje zbog čega, ali vidim da su se "neki bunili" Prvo je Steel off-ovao na temi, zbog čega su se neki bunili. Onda je off-ovanje krunisao vicom koji nema nikakve veze sa temom. Za to je dobio opomenu. Onda je napisao vic koji nema veze ni sa forumum, a kamoli sa temom. Za to je dobio jednodnevni ban. Onda su oni isti koji su se bunili protiv off-ovanja pronašli skriveni smisao u njegovom vicu (toliko je smisao bio skriven da ga ni Steel nije otkrio) i objasnili mi (i tražili da se ban ukine). Tako je ban bio ukinut, pa smo svi mirno otišli na spavanje ... Liči da su pojedine poruke obrisane, pa ne može baš lepo da se pročita opisana nit dešavanja. aaaa zato ja ne skapirah "priču", meni čudno da neko bude banovan zbog off-ovanja meni offovanje u opisu postojanja na forumu a vic je vrF Vraća se obitelj medvjeda iz šetnje kući. Sjedaju za stol da ručaju i tata medvjed kaže: - "Moj tanjir je prazan, neko je jeo iz njega!" Mali medvjed kaže: - "I moj tanjir je prazan, neko je jeo iz njega!" A mama medvjedica kaže: - "Ajd' ne serite, još vam nisam ni servirala!" ali objašnjenje skrivene poruke vica me je posebno zabavilo bilo je "čitam, neverUem" ps. sujeta je čudo ne moram da objašnjavam dalje, ionako svi ovde znaju o čemu pričam
|
|