(iOS) Merge Party cheats padidina išteklius
Mar 12, 2022 10:48:41 GMT 1
Post by dayconsvetinjui on Mar 12, 2022 10:48:41 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Party ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Party IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats padidina išteklius ▞▞▞
▞▞▞ Merge Party 2022 version ▞▞▞
Labai smagu ir naudinga
Labai smagi programa sujungia žaidimą ir puikią istoriją, PATIKIA!
Aš išėjau iš vakarėlio, kad žaisčiau, greičiau sukurkite daugiau
puikus zaidimas
Viskas gerai
Man patinka žaidimas, bet jis lėtai pasirodo, kai paspaudžiate įrankių dėžę ir kitus dalykus
Man labai patinka šis žaidimas. Tačiau VVG spustelėjus pasirodo naujas elementas. Ištaisykite šią klaidą. Ačiū.
man patiko šis žaidimas
Įdomūs personažai sugadina žaidimą. Įsiveržti į namus ir nuimti papuošalus, kuriuos vyras padarė savo žmonai? Šlykštu. Kas negerai, jei jie yra pagrindiniai? Nekenčiu šio personažo ir siužeto
Man patinka žaidimas, bet atsilikimas yra baisus. Jūs turite per ilgai laukti, kol daiktai bus įkelti į lentą, ir vienu metu galite gauti tik 1 gal 2. Pradėjo veikti gerai, bet dabar nelabai. Tikriausiai ištrins.
Aš per daug pergyvenau šį žaidimą, atsilieku... oi, jo atsilikimo miestas, šlykštus, juda lėtai, aš nebegaliu su tuo susitvarkyti.
Atsilikimas darosi toks blogas, kad žaisti tampa nebeįmanoma 😩
Manęs niekada taip neerzino žaidime rodomi personažai, kaip šis, Penny yra gerai, kiti trys jos komandos nariai yra erzinantys, beprasmiški arba išvis niūrūs. Klientai / klientai yra gerai, bet jie taip pat atrodo labai bendri, man visiškai nepatinka, kad šis žaidimas neleis jums nieko pritaikyti. Būtų vidurys, jei nebūtų pernelyg erzinančių žmonių (kurie yra pagrindiniai šalutiniai veikėjai), jei laukimo laikas nebūtų itin ilgas arba leistų žmonėms pritaikyti dalykus.
Merge Party 解謎 zkpx
Tai puikus žaidimas, bet maniau, kad turėsiu galimybę pasirinkti dekoracijas, ne tik sujungti elementus ir skaityti istoriją. Atsiprašome, bet pašalinsiu
Apskritai viskas gerai, bet vienintelis dalykas, kai bakstelėjau gaminti prekę, ji vėlavo. Dabar laukiau atnaujinimo
Mylėk
Who is? Brain Teaser & Riddles Trivia txbp
Taigi žaidimas nėra puikus, siužeto linija juda labai greitai, nėra jokių pritaikymų, jei galėčiau, dėčiau nulį žvaigždučių
Viskas gerai... bet daiktai, kurių ieškote, niekada nerandami.
Būtų smagu, jei nereikėtų taip greitai atvėsti viskam, kas sukuria kitus dalykus, o atvėsimo laukimas taip pat nebuvo toks ilgas
Mielas žaidimas ir istorija. Nors tikrai atsilikęs.
Linksmas žaidimas
Niekas neturėtų žaisti šio žaidimo ir jis nuobodus 😡😡😡😡
Tai įdomus žaidimas, man jis patinka 😁
Man nieko gero
Reikėjo daugiau dėmesio skirti istorijai ir joje turi būti pranešimas, kad bus daugiau žaidimų. Man nulis žvaigždžių.
Nuostabus susiliejantis žaidimas
Puikus žaidimas, bet laukiama, kol išsipildys daugiau vakarėlių.
Įkrovimo laikas nėra įprastas. Turiu 400 energijos taškų ir neįkraunu nė vieno daikto. 2-3 valandos yra daug.
Tai įdomus žaidimas su miela istorija ir atpalaiduojančiu žaidimu, tačiau jis tikrai sunkus.
Man patinka žaidimas, kurio reikia tik ilgai, kol daiktai suteiktų energijos, kad gautumėte tai, ko jums reikia. Dėl užsakymų
Kada bus naujos partijos?
Vienas iš geresnių žaidimų, kuriuos dar žaidžiau. Deja, man nepavyko daugiau vakarėlių, bet tai nėra smukimas prieš žaidimą. Gaivu jaustis taip, lyg padariau pažangą, o ne susiliečiau link nieko. Žaidimas suteikia daug žaidimo laiko ir man pritrūko energijos. Priešingai nei kiti žaidimai, žaidžiant nėra jokių skelbimų. Noriu skirti 5 žvaigždutes, bet laukiu daugiau turinio.
Merge Party Atjautības spēles rxuf
Žaidimas buvo geras, kol nebeliko vakarėlių. Šiuo metu tikrinau daugiau nei mėnesį ir vis dar neturiu informacijos apie tai, kada pasirodys kitas vakarėlis. Menas yra puikus, istorija yra meh (ypač keista šeimos medžiaga), mechanika yra gerai. Tai gana standartinių kainų sujungimo žaidimas. Jei ieškote žaidimo, kuris baigiasi staigiai ir neprailgo, tai kaip tik jums.
Linksma! Nežinau kodėl. Tiesiog yra.
man tai patinka
Žaidimas iš naujo nustatomas 3 kartus, kai tik baigiu trečiąją šalį. Parašiau žinute ir negavau atsakymo.
Nuobodu
Geriausias visų laikų sujungimo žaidimas.
Mėgsta susiliejimą, tai smagu
Sunku pakankamai sujungti, kad gautumėte tai, ko jums reikia
Gerai
Turiu didžiulį energijos rutulių ir monetų perteklių, o tai rodo, kad nėra pakankamai būdų išleisti monetas (todėl nėra jokios priežasties pirkti monetas) ir kad tikriausiai esate per dosnūs energijos atžvilgiu, palyginti su įkrovų kiekiu ir generatoriui reikalingu laiku. pasikrauti. Akivaizdu, kad reikia šiek tiek subalansuoti Tvirta sujungimo patirtis.
Kaip ir žaidimas iš tikrųjų nekreipia dėmesio į siužetą. Bet aš norėčiau žaisti žaidimą taip, kad jis taip neatsiliktų, kai pirmą kartą atsisiunčiau žaidimą, jis nebuvo atsilikęs, bet dabar yra. Ir tai ne mano telefonas ar internetas, nes aš žaidžiu kitus žaidimus, o jie to nedaro
Prieš kurį laiką baigėsi vakarėliai.. vis dar laukiu... jei daugiau nebus, nėra prasmės tęsti žaidimo.
Ar daug dekoracijų, kurias aš labai mėgstu.
Užtrunka ilgai, kol daiktai pasikrauna. Plastikinė dėžė įkraunama per 2 valandas, kol prarandate susidomėjimą žaidimu...!