(Android) Talking Ginger podvádza veľa zlata
Mar 15, 2022 9:27:48 GMT 1
Post by thyoumopupfese on Mar 15, 2022 9:27:48 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza veľa zlata ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2022 version ▞▞▞
Kôš, toto je len odpad. Zázvorové oči vyzerali pre moju dcéru desivo a takmer mala nočnú moru. A je to nuda. Jediné, čo musíme urobiť, je vyčistiť mu zuby, použiť fén a dať mu sprchu. Hádanky mi na nich nezáleží, sú v poriadku. A je hnusné, keď si musíme zrolovať toaletný papier, keď je na záchode, a ako sa bude vedieť utrieť? Hrozná aplikácia.
V očiach je nejaký človek!!!😧 NESŤAHUJTE!!!
Talking Ginger Entertainment jxr
To nieje vas odraz!!!je to muz co je trochu zohnuti a ma iba oci a usta. Aspon ja som to tak videla NESTAHOVAT
Túto hru som hral od 4 do 7 rokov, tak som skúsil uvoľniť miesto, ale keď som ju odinštaloval a keď som mal 8 (v podstate mám 8), skúsil som ju nainštalovať znova, ale nejde to a nemôžem nainštalovať žiadne iné aplikácie btw ďakujem za zábavu, keď som bola malá😊❤👍
Myslím si, že hra je naozaj pekná, z rozprávajúcej Tomovej posádky mám najradšej zázvor, takže hru veľmi milujem, pokračuj v tom
Ok hra nič moc robiť
Kurva jasato bojim jrat ma kameru po 4 dni sama pital ako sa volam kde bivam som sam jasom sa po hodine tie kameri shasli boli cierne a neragoval gingr na nic prosimnestakujtesi to potom prisiel papierik de bolo napisane dakujem
Milujem túto hru, ale z iného dôvodu si ju nemôžem stiahnuť, pretože môj telefón je vyrobený z chytrého telefónu a odinštalujem si ho🙅🙅🙅
Ľubko
Talking Ginger Szórakozás ght
To je v poriadku, ale keď mu poklepete ľavou nohou, zachichotá sa ako čarodejnica
Práve som videl muža v zázvorových očiach a hlas sa mi blýska. Ale zázvor je naozaj roztomilý, takže to asi nechám prejsť (ospravedlňujem sa za zlú gramatiku) a dávam mu iba tri hviezdičky, pretože ten muž v zázvorových očiach vyzerá strašidelne.
Neznášam narážky na túto hru, je len v kúpeľni, ale milujem ju plytvať papierom
Fakt nas to vidi
Ľudia hovoria, že pri rozprávaní má Ginger muža pri okne, ktorý mu sedí v očiach a skladuje sa (TY). Premýšľali ste niekedy nad tým, že by to mohla byť kresba jeho žiakov, ako je táto, a oni urobili nejaký odraz. Ako napríklad predstieranie pred zázvorom môže byť oknom, kto vytvoril túto hru. Ak by to bol skladník v skutočnom živote, celý čas by sa pohyboval. Ak by to bola pravda, táto hra by neexistovala.
O BOŽE SOM PRÁVE Videl SLENDER MAN NA OBRÁZKU, KTORÝ JE TAK STRAŠNÝ, ALE NIE JE ŽIADNY TENGELS SOM ŠOKOVANÝ A TAK VYŠKOROVANÝ ZAJAČIK XOXO TOTO JE PRAVDA POZRITE SA NA TO YOUTUBE JE PRAVDA. Počkajte, prečo sú tu 2 moslimovia, je táto hra aj ja som skutočný moslim, je to šialené
Talking Ginger பொழுதுபோக்கு uwai
Dávam 2 hviezdičky, pretože v Gingeriných očiach je osoba, takže buďte opatrní, keď to hráte, opakujem Buďte opatrní, keď hráte túto hru a nezapínajte mikrofón Viem, že je to strašidelné, rovnako ako Angela 😱⚠️😱⚠️😱
Na super
魔法彈彈彈: 超經典的打磚塊遊戲 休閒 ehd
Vyzerá to tak smiešne a inteligentne, milujem iných rozprávajúcich Tomov, ale toto vyzerá tak inteligentne a vtipne.
je to moc dobra hra ja sam hovorim ze je to naj hra
Je tam hacker av dokaz je ze v obrazku ako si umiva zuby je okno a niaki clovek alebo hacker av obrazku ako ho niekto fenuje je trochu nieco vidiet a nemislim si ze je to len niaky efekt sice to vizere tiez na prvy pohlad cute ta hra ale je to skor ako hra o zivot neodporucam ked nechcete byt mrtvy ale ak chcete ta hrat
Takže na prvom obrázku to ukazuje, že môžete vidieť okno v štipľavých očiach, ale nie je to tam chyba, sú to hackeri, takže to je dôvod, prečo má päť hviezdičiek, pretože by to bolo perfektné bez hackerov, ale stále je to dobrá hra, hral som ju na svojom mamy telefonujú len hlúpi hackeri musia prestať najprv hovoriť anglea a potom hovoriť zázvor, ale bolo by také skvelé, keby ste nemali hackerov, nie je to ich chyba, takže ak si myslíte, že je to vaša chyba, pretože to tak nie je a to je všetko, čo musím povedať a toto je dlha ale ano.
Dlho sa to nainstaluje
Nestahujte si to ma v očiach kamery ak sa dobre pozrete na obrazky tak tam vidno obrysy niakeho muža! !!
Ma v očiach kameru a obris chla p a s bielou maskou pozrite si prvú fotku a tam to vidno
😍😍😍😍😍
Nestahujte si to je to najhoršia hra vo vesmíre v očiach má kameru a kto by ešte chcel niekomu zubi umývať ho a tušiť ho ak by sa to dalo nedala by som ani jednu☆
V jeho očiach je jednoznačne muž a ja som hľadal po celom youtube a všetky videá hovorili takto: "Muž špehuje ľudí, aby zistil, kde žijú, a aby ich uniesol?" ČO TO DO ČERTA!? Myslím, že som porazil aj systém. Hrám to bokom, takže kamera smeruje k ramenu mojej pohovky, nie k mojej tvári! Vtipy o tebe, špión!🤣
Robím echo s Talking Frendmi. Aj akú tam kameru vidíte to sa len oči.
Ľudia V týchto dňoch... Chlap v Gingers Eyes ste VY! váš v pozadí! Zakaždým sa to mení! Pretože váš POHYB – Každý je taký hlúpy – Toto je úžasná aplikácia Tho. Toto si zaslúži 5 hviezdičiek!
Dobre, takže som videl tieto recenzie a vy hovoríte, že táto aplikácia je strašidelná, tak som si ju stiahol a tak som pokračoval a potom som chcel vidieť v gingers eyes, pretože na niektorých aplikáciách outfit7 vidím, čo je vo vnútri očí, ale táto Videl som niečo v očiach, čo vyzeralo ako hlava s prútikom bez tváre, bol som taký šokovaný, tak som to vymazal A ZNOVA TO NEZÍSKAM
Talking Ginger Hiburan tuhi
Fakt tam nieco je
Spametajte sa ako je tam chlap a je to neaky uchil na male deti takze ty co to nevidi nech Idu k OCNEMU !!! Ked si pozriete obrazky uvidite tam aj postavu!!!!
Super👍👍🏻👍🏼👍🏽👍🏾👍🏿
Snažím sa hrať skladačku, ale snažil som sa trafiť zamknutú úroveň, ale zobrazí sa nápoveda, ako dokončiť odomknutie, ale kliknem na vonkajšiu oblasť, ale dialógové okno nepreskočím.
Táto hra je dobrá, ale urobil som screenshot a priblížil som si to a videl som muža v jeho očiach.
Najlepšia hrá ktoru som hrala
Ano podla mna nas vypocuva a potom nas urcute vykradne. Ked napriklad: nam vola kamoska ze kde byvame a on nas moze pocut a potom vykradnut. To je nazor podla mna. Ale na ANGELE A TOMOVY TO NENI!!!
Talking Ginger Əyləncə mpw
Podľa môjho názoru je toto najlepšia studňa z nich Milujem lásku milujem hádanky, ktoré som dal päť hviezdičiek, pretože túto hru milujem navždy a ešte ďalej okrem... TAM BOL MUŽ V GINGERS EYES, pripomína mi to únoscu a trochu ma to hodil off Prešiel som do šialeného režimu, keď som to videl nebojácni ľudia hrajú túto hru... ak ste nebojácni ako ja, kto číta komentár, nebojte sa, pretože je to len hra😼
JE MI LUTO ČO SA STALO! SUPER HRA
Bola to veľmi strašidelná aplikácia. Je zrejmé, že v týchto mačacích očiach niečo je. Vidím okno, nejaké knihy na stole a masku. Verím, že to tam možno dali len kvôli pozornosti. Ale v jednej chvíli je tu muž/človek s bielou maskou. Neviem, či je obraz v očiach naživo, ale odporúčam vám dať si niečo menej...... Rozprávanie... Zažil som to so všetkými ich aplikáciami, rozprávanie Angela, moja Angela, rozprávajúci Tom, ect. Nezískavajte tieto aplikácie.
Je to veľmi nudná hra, ktorú nemôžem hrať
Áno je tam muž ale to ste akože vy v tej hre . Tá osoba čo ho kúpe a tak...takže sťahujete pretoze v očiach mu sice mozete vidiet okno alebo muz ale to je odraz osoby ktora sa o gintra stara...ale v hre chapere takze sa nema coho bat😊
Táto hra je strašidelná! Nesťahovať!! Prvá vec. Stačí si pozrieť skúšobnú verziu vo svojom zariadení. Vieš? Páčia sa vám obrázky, keď si ich chcete stiahnuť? Skúste vkĺznuť do rolujúceho obrázku toaletného papiera. Je to také Bizarné. Ako, vidieť oko. Je to trochu červené. A ak to hráte, je tam muž, ktorý sedí v divnej miestnosti alebo kuchyni. Bojím sa. Navyše, ak vidíte Gingerovu líniu očí. Vyzerá to ako nôž. 😱😱 Veľmi sa bojím a je to strašné! OPÄŤ: NEINŠTALUJTE!! POZOR!😰😰😰
Je to smiešne
Toto je vždy veľmi pekná hra