(Android/iOS) SpongeBob: Krusty Cook-Off استقامت بی نهایت را فریب می دهد
Mar 15, 2022 9:30:51 GMT 1
Post by thyoumopupfese on Mar 15, 2022 9:30:51 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ استقامت بی نهایت را فریب می دهد ▞▞▞
▞▞▞ SpongeBob: Krusty Cook-Off 2022 version ▞▞▞
بازی خوبیه ولی ایراداتی داره بازی گاهی اوقات پس از اتمام در یک سطح قفل می شود، بدون هیچ راهی برای توقف بازی و تنها راه حل آن بستن و باز کردن مجدد برنامه است. به علاوه، به دست آوردن جواهرات بسیار سخت است. به عنوان یک نوجوان 16 ساله، من در انجام این بازی مشکل دارم، بنابراین هیچ راهی برای کودکان برای بازی مسالمت آمیز نمی بینم. اگر اشکالات بررسی ها را برطرف کنید و کار با ارز را آسان تر کنید، یک بازی سودآور خواهید داشت.
عالییییییس
این سرگرم کننده است اما کمی آهسته بیش از حد لود یا زمانی که من بازی می کنم
اساساً برای برنده شدن و تبلیغات بیش از حد پول پرداخت کنید، و با توجه به اینکه برای بچه ها نیز ساخته شده است، مقدار پول واقعی که باید خرج کنید تا به هر جایی برسید (بعضی از سطوح که نمی توانید بدون پرداخت برنده شوید) بسیار زیاد است (من هیچ پول واقعی را برای آن خرج نمی کنم. مطمئن). این انصافاً نباید مجاز باشد
لذت بخش است اما نیاز به تنظیم دارد. تنها چیزی که فکر میکنم نیاز به کار دارد این است که سفارشها چگونه تحویل داده میشوند، اگر برای به حداکثر رساندن ترکیبها یا چه چیزی باشد، اما به عنوان یک آشپز، وقتی سفارشی به دو مشتری جداگانه داده میشود که همان سفارش دادهاند بسیار گیجکننده میشود. غذا، حتی اگر چیزی که من به تازگی درست کرده ام برای اولین مشتری است... لطفا خط آپ ها را از راست به چپ بنویسید و اول از همه استفاده کنید. خیلی سخت است که همه را راضی نگه دارم، اگر در تلاشم تا پیگیری کنم به چه کسانی خدمت می کنم.
من عاشق این بازی هستم که بازی آن بسیار آسان است و گرافیک آن بسیار عالی است من واقعاً از این بازی لذت می برم
iOS و اندرويد
آشپز خانه باب اسفنجی | SpongeBob: Krusty Cook-Off - سیب ...
واقعا عالی است و تنها سرآشپز من باب اسفنجی است حتی سخت است آسان است توصیه به دانلود این بازی
بازی عالی است، آن را دوست دارم. تنها نقصی که در آن یافتم این است که بعد از تکمیل یک سطح، کار را انجام می دهد و رتبه ها و چیزهای دیگر را به من نشان می دهد، اما پس از زدن ادامه، من را به سطح برمی گرداند. پنکیک ها همچنان می پزند، من هنوز می توانم چیزهایی درست کنم، اما مشتری نمی آید. باید برنامه را ببندم و دوباره باز کنم تا به مرحله بعدی بروم. در این مرحله خسته کننده است. من می خواهم این بازی را انجام دهم.
بازی گفت که نیاز به آپدیت دارد اما در واقع نمی تواند به روز شود و به من اجازه نمی دهد بدون به روز رسانی بازی کنم. من حذف نصب کردم ولی الان اصلا دانلود نمیشه من تمام راهنمایی های عیب یابی را دنبال کردم و هنوز دانلود نمی شود
100% خوب است و من عاشق باب اسفنجی و بازی واقعاً زیبا هستم
بازیش رستوران داری هستش بامزست من دوسش دارشتم😘☺اینم بگم باید یه اسپان انتخاب کنی براش و ماه روز و سالت رو به سال یعنی سال خارجیا خاص کنی💛💛💛🌻
بازی با هم یخ می زند و متوقف می شود و باعث می شود گوشی من خاموش شود
بازی سرگرم کننده است، اما سیستم جواهر خراب است. با بالا رفتن رتبه های موفقیت، هنوز فقط 1 جواهر دریافت می کنید. من اکنون 500000 سکه دارم و نمی توانم چیزی بخرم زیرا جواهرات محدودی دارم. تبلیغات تجاری نیز برای به دست آوردن جواهر کار نمی کنند. من به نقطهای رسیدهام که در عمل تنها کاری که میتوانم انجام دهم، پایه پنکیک است، زیرا به حدود 30 سنگ قیمتی نیاز دارم تا فقط یک مکان را به اندازه کافی ارتقا دهم تا ادامه دهم. به جای پرداخت هزینه برای بازی، باید در دسترس بودن بیشتری برای جواهرات وجود داشته باشد. شاید سکه ها را برای جواهرات مبادله کنید؟
بهترین بازی دنیاا، برای هرکسی نصب نمیشه حتما مشکل گوشی خودش هست. این بازی بهترینهههه🤩🤩🤩🤩🤩
SpongeBob: Krusty Cook-Off Santai dya
بازی سرگرم کننده است اما من اخیراً به آموزش پوشاک رسیده ام و یک گوشی دارم که مجبورم برای خروج از بازی به پایین صفحه ضربه بزنم و این اجازه را به من نمی دهد مگر اینکه تنظیم تایمر داشته باشم. اینکه فقط برای خروج از بازی باید تایمر تنظیم کنم احمقانه است.
برای بچه خیلی سخته شما را مجبور به خرید اقلام "حق بیمه" می کند تا مرحله را به پایان برسانید. طراحی بد بازی
بهترین بازی های اندروید 2022 | معرفی 100 بازی + لینک دانلود
SpongeBob: Krusty Cook-Off कैज़ुअल गेम gcdh
این سرگرم کننده است و نمی تواند متوقف شود
بازی خوبه ولی زیاد با حال نیست.
SpongeBob: Krusty Cook-Off Priložnostne fagg
SpongeBob: Krusty Cook-Off Hygge emr
عالیه حتما نصب کنید ❤️
پیتزای روزانه غیرممکن است. تایمرها سریعتر از آن چیزی که پیتزا بپزد تخلیه می شود. مگر اینکه پیتزا را روی قفسه خنک کننده پیش بینی کرده باشید. شما نمی توانید موج 5 را کامل کنید.
خیلی سنگینه به زور اجرا میشه
Crash Bandicoot: On the Run! Action ganz
ادامه بازی بیهوده بعد از اولین رستوران تقریبا غیرممکن است. در صورت باخت، هیچ سکه ای برای کمک به ارتقاء برای کمک به رسیدن به سطح بعدی دریافت نمی کنید. مطمئناً وقت خود را با این بازی استرس زا تلف نکنید و باعث سردرد شما می شود اگر می توانستم 0 ستاره می دهید.
خیلی علی بود من برای مادرم نصف کردم مادرم از اش خوشش آمد ولی خودم هم ازش خوشششششششششم آمدم انقدر ستاره هم کمه 10000000000
خیلی باحاله😎
SpongeBob: Krusty Cook-Off Jocuri obișnuite ksqj
من گرافیک را دوست دارم اما زمانی که بازی را شروع کردم همچنان خراب می شود، برنامه را دوباره نصب کردم اما کار نکرد، لطفاً در آپدیت بعدی رفع خرابی کنید.
من فکر می کنم خوب سرگرم کننده است، تم باب اسفنجی لذت بخش است. تنها چیزی که دوست ندارم این است که وقتی چیزی برای مغازه خود میخرید مانند یک دستگاه قهوه ساز جدید یا گریل اضافی و غیره، باید منتظر تحویل آن باشید. به غیر از این، گرافیک خوب و گیم پلی خوب است
این🤪
Off که توسط Tilting Point ساخته شده است در زیر دسته معمولی ذکر شده است. نسخه فعلی 4.4.2 است که در 2021-12-23 منتشر شده
از نظر گیم پلی، بازی خوبی است، سرگرم کننده و چالش برانگیز است. خیلی بد است که گیم پلی همه چیز در یک بازی نیست. من میتوانم بفهمم که به صورت رایگان بازی میکنم که تبلیغات داشته باشم یا به بازیکنان انگیزه بدهم که به بازی پول بدهند، اما وقتی تا این حد انجام شود غیرقابل توجیه است. در برخی مواقع بازی متوقف می شود زیرا شما برق یا ارتقاء مناسب آشپزخانه خود را ندارید. شما اینها را با الماس هایی خریداری می کنید که، حدس زدید، هزینه زیادی دارد. غمگین