(Android/iOS) Yeah Bunny! oszukuje nieskończone klejnoty
Mar 15, 2022 9:33:59 GMT 1
Post by thyoumopupfese on Mar 15, 2022 9:33:59 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Yeah Bunny! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Yeah Bunny! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje nieskończone klejnoty ▞▞▞
▞▞▞ Yeah Bunny! 2022 version ▞▞▞
Bardzo fajna gra 👍🎯
straszne, nie graj, tandetne kontrole, katastrofa z poboczną kolejnością zła.
Tak Bunny gnije w kasynie oh goh, wybielacz!
Yeah Bunny! Екшн dcnh
Kiedy możemy poznać nowych światów?
Gra przez większość czasu pozostaje w tyle
Okropne kontrole. Automatyczne uruchamianie jest do bani
Wspaniałe doświadczenie i znalazłem sposób, aby uzyskać nieograniczoną liczbę pieniędzy. W każdym razie świetna gra.
Proszę, aby gra była trochę grywalna
Płacenie za usunięcie reklam nie usuwa reklam.
Zbyt SZYBKO i frearaes
Musi istnieć wirtualny joypad. Projekt i mechanika gry są bardzo dobre. Ale nie jest to łatwe do grania (brak prawdziwego kontrolera).
To jest z tobą do bani
Nie tak dobrze, jak myślałem. Gra to fajna koncepcja, a sztuka mnie powaliła. Wszystkie animacje mają 10/10, ale jako platformówka gra nie działa. Masz ogromne problemy z opóźnieniami, których nie da się rozwiązać, dopóki nie dokonam zakupu? Nigdy bym nawet nie pomyślał o speedrunningu w tej grze. Fizyka skakania jest okropna jak na grę całkowicie opartą na skakaniu...? Niektóre z moich kranów nie są rejestrowane, i jest to stały problem, który utrzymuje się po zmianie sieci i zmianie urządzeń.
Głupia gra kiedykolwiek
Mega fajna gra mało reklam i wciągająca
Yeah Bunny! Екшн dcnh
Japanese Letter -Learn Hiragana Katakana kanji ትምህርት xnd
Właśnie zacząłem grać
Naprawdę ładny biegacz 2D z stylem artystycznym podobnym do hydraulika wąsy 3
Piecze bardziej niż kebab po tym, który cierpiał.
Niedobrze, porusza się zbyt szybko i jeśli nie masz czasu reakcji ninja, prawdopodobnie nie przejdziesz poziomu 3!
Szkoda, że nie masz mechanizmu obrony przed strzelaniem, ponieważ nie zawsze będziesz w stanie uniknąć wrogów, przeskakując nad nimi lub na nich. ta gra ma duży potencjał i bardzo mi się podoba, ale uniknięcie wrogów jest prawie niemożliwe. czasami, kiedy stukam w ekran, króliczek NADAL nie skacze, a potem muszę zaczynać od nowa. to bardzo frustrujące.
Nie kupuj tej gry, chyba że chcesz zostać przetestowany, a nie będzie łatwo się wkurzyć. Ponadto ta gra jest bardzo fajna i jeśli ją zdobędziesz, pokochasz ją.
Duhhh króliki są za szybkie. To takie frustrujące. Ta aplikacja nie uwalnia od stresu, ale zamiast tego powoduje więcej stresu
Zajefajna Giera o królikach <3
Ta gra mnie niepokoi. Przepraszam, ale nienawidzę gier, które nie pozwalają mi kontrolować moich ruchów. Nie przeznaczone dla mnie.
Cuuuuuuuute 💙💙💙💙
Nie rób tego jak Super Mario! Króliczek biegnie dalej, nie podoba mi się, że sterowanie jest takie jak Apple Knight lub Dan-człowiek!Zgadzam się, że nie polecam tego, zaczyna się robić bardzo ciężko od trzeciego poziomu i nie można kontynuować, a to jest bardzo stresujące
Straszny
𝕀 𝕝𝕚𝕜𝕖 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 𝕚𝕥 𝕕𝕠𝕟 𝕞𝕖 𝕨𝕒𝕝𝕝 𝕨𝕙𝕖𝕟 𝕨𝕙𝕖𝕟 𝕕𝕠𝕟 𝕞𝕖 𝕥𝕠 𝕥𝕠 𝕤𝕠 𝕕𝕠𝕟 𝕪𝕠𝕦 𝕨𝕒𝕟𝕥 𝕥𝕠 𝕤𝕠 𝕤𝕠 𝕔𝕒𝕟 𝕪𝕠𝕦 𝕥𝕠𝕥𝕠
Naprawdę urocza gra, a sterowanie jest bardzo łatwe... ale z jakiegoś powodu jest bardzo kiepskie. Czasami podczas grania po prostu zawiesza się i muszę zamknąć aplikację, aby ponownie działała. Innym razem nie zapisuje żadnego z moich postępów, więc muszę powtórzyć kilka poziomów, aby dostać się tam, gdzie byłem wcześniej. Ostatnią rzeczą jest to, że myślałem, że w ogóle nie da się wskrzesić, więc grałem w kilka pierwszych światów, które trwają wieczność i czasami bardzo się sfrustrowałem. Może dodać to do samouczka?
byłoby lepiej, gdyby miał regularne sterowanie lewą, prawą i &skok... nie szaleństwo dla biegaczy! zawiedziony....
To zabawne, ale trochę trudne
Słodkie
To naprawdę słodkie, nie jestem tylko taki dobro, a niektóre poziomy są twarde lol.
Yeah Bunny! Екшн dcnh