(Android/iOS) Clash of Clans розблокувати дорогоцінні камені
Mar 15, 2022 9:43:12 GMT 1
Post by thyoumopupfese on Mar 15, 2022 9:43:12 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash of Clans ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash of Clans IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ розблокувати дорогоцінні камені ▞▞▞
▞▞▞ Clash of Clans 2022 version ▞▞▞
Я люблю цю гру, я часто граю в неї, коли можу, але з якоїсь причини вона виходить з ладу під час завантаження більшу частину часу. Крім того, ця гра дійсно хороша для мобільних пристроїв.
Це хороша гра.Мені більше подобалася стара графіка, але єдина проблема в тому, що я не можу відкрити гру, я спробував все, що міг, навіть шукав на YouTube, але я все одно не міг відкрити calsh of clans. Я б поставив йому 5 зірок.
Я ніколи не гратиму в гру, яка має зв’язок із Supercell. Мало того, що я не можу отримати доступ до своєї старої гри ще до того, як SupercellID взагалі з’явився, а й служба підтримки називає мене шахраєм за спробу відновити обліковий запис. У повідомленнях, які я надіслав, є вся інформація, яку я пам’ятаю. Не грав у гру кілька років і більше ніколи не гратиму!!!
В гру незаходить так усії
Почала гра вибивати
Подивіться, ця гра, мабуть, одна з найкращих мобільних ігор, у які я грав. Він дійсно унікальний з усіх інших мобільних фермерських ігор дивовижним чином. Редагувати: гра виходить із ладу, і були випадкові збої. Є активи, які іноді не завантажуються, коли я заходжу в гру, а на тлі будуть чорні прямокутники. Я б спробував надіслати це електронною поштою, але щоразу, коли я завантажую сторінку підтримки, я переходить на головний екран. Будь ласка, виправте це, якщо можливо.
Непагано
Clash of Clans Стратегически sglf
Найкласніша гра. Але де Українська мова й прапора чому нема Зробіть укр мова Будьласка чо не приходить код від моего ака я хочу привезаца но не можу ето чо таке я злой
Так собі гра 🤔🤔😏
Notmyacc. Через кілька хвилин гри з’явився чорний екран, і мені потрібно перезапустити гру, щоб повернути її в нормальний режим. Буває багато. Будь ласка, виправте.
Друг порекомендував її мені, сказавши, що це хороша гра, вона виглядала досить весело, але щоразу, коли я запускаю, вона показує землю на частку секунди, а потім переходить на чорний екран, а потім просто скидається, поки не каже, що перестає працювати
Clash of Clans Strateške igre uujl
ця гра просто відстойна. займіть близько 40 хвилин, щоб побудувати свою армію. Боротьба проти бою — це живий бій, але один дає хвилину, щоб скласти план, потім 3 хвилини на атаку, а потім більшість часу інші гравці ніколи не атакують, і ви просто втратили 4 хвилини. Оновлення Clan Game тепер 100 очок за переможну атаку, і потрібно 50 атак, щоб завершити гру з 5000 очок, усе менше ніж за 6 днів
Гра ідеальна вона мені дуже подобається
Ця гра дійсно весела, ви можете битися з іншими базами зі своїми військами та отримувати здобич. Їхні клани, до яких можна приєднатися, милі й чудові. І ви можете створити власний клан і спілкуватися з гравцями, які приєднаються. Спочатку це може здатися заплутаним, але коли ви досягнете середини гри, це знову стане веселим. Графіка хороша і чиста. На мою думку, ця гра чудова та весела. Тож завантажте його.
Мені дуже подобається ця гра, але було б набагато краще, якби ви могли отримати доступ до її частин офлайн, як-от кампанія проти гоблінів, було б чудово грати в неї офлайн. Було б також гарною ідеєю мати можливість оновлювати та редагувати свою базу в автономному режимі. Не всі постійно перебувають у режимі онлайн, тому, будь ласка, дозвольте грати офлайн, а також онлайн. Я також думаю, що оновлення для речей нижчого рівня тривають довгі роки, лол.
Добавте прапор України будь ласка
Гра хороша, але проблема в помилці. Після того, як я очистив кеш і почав грати, він гальмує, і кеш буде більше 800 МБ. Те ж саме стосується зірки Clash Royale та Brawl. Сподіваюся, ви це виправите. Інше Все добре👍
привіт, команда Supercell, я поставив одну зірку, тому що я граю в цю гру довгий час, і тепер кожен раз, коли я намагаюся відкрити свій обліковий запис, це займає кілька хвилин на екрані завантаження, а коли гра відразу завантажується, з'являється повідомлення про втрачене з'єднання і іноді, коли гра відкривається, екран зависає, будь ласка, допоможіть мені з проблемою. Я намагався зв'язатися з вами в грі і через контактну форму supercell ніхто не відповідає, і моя проблема не вирішена.
Це весела гра, в яку я грав 7 років з довгими перервами між ними, тому що вона постійно видаляє мої бази, у мене були th6 th7 і th10, але всі вони були втрачені, і мені довелося перезапуститися. Крім цього гра хороша
Норм на 50%,
Clash of Clans Стратегије dxbx
Це дуже класна гра раджу всім
Це була моя одна з улюблених ігор, але з січня вона стала дуже дратує мене. завантаження займає багато часу, і коли гра починається, ви бачите помаранчевий знак Wi-Fi через проблему з'єднання, я не можу грати в цю гру, і іноді, коли я був так близько, щоб виграти бій, з'єднання раптово втрачається.
Разработчики верните глобал пж! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Мені дуже подобається ця гра тому, що в ній можна розвиватися і робити свою армію і нападати на різних ігроків
Гра вилтає на телефоні ulefone s1 пожалуста ісправте
Топ гра но загинути не удастся
ви можете створити свою власну базу в грі, і мені подобається той факт, що кратери гри вклали так багато деталей, що деякі люди навіть не бачать цього, а вони створюють рекламу, про яку деякі люди навіть не думають, тому ось чому Я дав їм 5 ⭐ (づ。◕‿‿◕。)づ
Гра класна рекомендую, особливо для любителів стратегії!
TBH Мені просто було цікаво, чому б supercell не додати ще одну опцію в налаштування глобального чату, де гравці можуть вирішувати, мати чи ні глобальний чат у своїй грі, коли захочуть. Це може дати гравцеві можливість вирішити, чи хоче він/вона взаємодіяти з гравцями по всьому світу. SC може прийняти правило, яке може призвести до наслідків для тих, хто використовує словесні образи, наприклад, відключити глобальний чат гравця зі збільшенням часу на звіт.
部落衝突 (Clash of Clans) 策略 zfi
Наконецто пофіксили збої підключення , я вами горжусь! Бравлстарс обривається , клеш не обривається но баланс в ЛВК Яв рот вас шатал
Я люблю цю гру. Все ще граю тут. У мене є невелика проблема, я хотів би запропонувати "можу спілкуватися з друзями в соціальних мережах" (профіль>соціальні>друзі). Ну, якщо можливо.
Гра гарна, але... вона продовжує створювати проблеми з мережею, навіть якщо інтернет надшвидкий!!... Огидно 😤
Обновів і не заходити в гру постійно обновується просити
Якщо ви шукаєте гру на додаток, що займає багато часу, або навіть якщо ви не шукаєте гру, що забирає багато часу, це найкращий варіант. Зміцнюйте свою базу, робіть її сильнішою, приєднуйтесь до кланів і перемагайте своїх ворогів, захищаючись або атакуючи у війні кланів або просто в звичайних онлайн-матчах. Так, звичайно, я збираюся дати огляд, цю гру на 100% рекомендую я та багато інших людей, ви запитаєте, дякую clash of clans і продовжуйте в тому ж таки.
Верните глобальний чат, без нього як без рук! Неудобно набирати нових гравців в клані.
Clash of Clans Стратегически moq
Раніше я грав у це ще в 2015 році. Ця гра займає так багато часу, щоб досягти того моменту, коли ви насправді розважаєтеся. На навчання військам потрібні години, а після 1 битви – години. Тоді, чим більше казарм у вас було, тим більше військ ви могли тренувати, але зараз це змушує вас тренувати по 1 війську за раз. Ти серйозно??
Learn Japanese - Beginners शिक्षा xgz
Дуже гарна гра
Я включав і виключав цю гру, але, нарешті, я залишився достатньо довго, щоб кудись потрапити. Важко знайти хороші клани, які б дещо активні. Мені довелося зробити свій власний тільки тому, що лідера мого старого клану ніколи не було поруч. Якщо ви збираєтеся створити клан, переконайтеся, що ви справді очолюєте його. Це, мабуть, найбільше дратує в цій грі, але, крім того, це нормально.