(Android/iOS) Infinity Shooting: Galaxy War кодира повече издръжливост
Mar 15, 2022 9:55:43 GMT 1
Post by thyoumopupfese on Mar 15, 2022 9:55:43 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Infinity Shooting: Galaxy War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Infinity Shooting: Galaxy War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира повече издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Infinity Shooting: Galaxy War 2022 version ▞▞▞
Това е добра игра за това, което мога да кажа, че играя много от тези игри със стрелба в космоса и е повече от една от добрите, опитани, ако искате, мога да имам пет, това съм само аз
добър стрелец, без повече рекламни игри, моля, предпочитам да платя първокласна цена за стар топ стрелец от 90-те!
Много мех. Подобрете опциите за контрол. Никой не иска да държи бутона натиснат, за да стреля.
Играч срещу играч не си струва да се играе. Играх 30 пъти и веднъж спечелих. Дори и да води, те изхвърля от играта и автоматично губи. Противниците получават най-добрите оръжия в рамките на първите 30 секунди и аз не се надграждам, докато не е безсмислено да се опитвам. ИГРАЧ СРЕЩУ ИГРАЧ, F****N, ГАДНО!!!!!
Много забавна игра! Досега се радвах, добра визуализация, строг контрол, готина система за изравняване, харесва ми!
Добра игра, ако не мислите сериозно за надграждане. Арена и PvP са счупени, не използва избран кораб по подразбиране, просто винаги използва 1-вия кораб. Vip точките също са счупени, не могат да се спечелят.Платете за игра също има странни звуци от аудиото
Преди имах това като 5 звезди, но сега е с 2 звезди, защото тази игра има повече актуализации от Facebook. слушайте разработчиците, не всеки има безкрайно хранилище. Отказвам да актуализирам повече и ако това повлияе на играта, тогава просто ще деинсталирам играта. моля, отстранете този проблем. всяка актуализация отговаря на едно и също нещо. Сериозно 2 актуализации в един и същи ден, вие сте без ума, прецака ви и тази игра.
PvP се нуждае от подобрение. 5 минути. изтече в последната минута и ме изключва от игра, докато пръстът ми е на екрана. 4 пъти повече са 30 минути от живота ми, които никога няма да се върна. Служи ми правилно да играя игра и да се забавлявам, вместо да правя пари и да купувам това, което искам.
Не е лоша игра. Приятен и лесен за управление. И нямате много изскачащи реклами и това е хубаво. Добра работа момчета
Забавно и вълнуващо!! До може би реклами, но освен това играта е толкова забавна и предизвикателна!!!
Ужасна игра. Вземат ти парите и изчезват. Не мога да играя нищо освен кампания, всичко останало просто спира. Те не ви дават инструкции какво е нещо и успех в опитите да разберете или да надстроите самолет покрай SS. Хвърлих много пари за тази игра и не бих препоръчал тази игра на никое човешко същество или животно.
Играта ми позволява само да играя Campaign. Използвам, за да мога да играя други области на играта, тъй като съм достатъчно далеч, за да играя във всички области. Аз също загубих 50 долара от аванси, които съм закупил.
Би платил за версия без реклами и микротранзакции.
Наистина се наслаждавах на тази игра до днес, когато тя се нулира напълно и загубих всичко от последните два месеца. деинсталиран
започна страхотно. Забавен геймплей и добра графика, но прогресът няма рима или причина.
Това е игра bad@ss и адски надстройка. Насладете се на това, че има здравен метър и не само едно попадение може да ви убие.Опитайте и вие също може да харесате тази игра. Имам обаче един проблем. Имам платената версия, но има малка надпис в долния ляв ъгъл.........ЗАЩО?
Infinity Shooting: Galaxy War Arkaadmängud gkv
Това е страхотна игра, обичам как можете да изравните своя космически кораб точно както искате и имате странични стрелци, които да ви помогнат, ако нещата излязат извън контрол, много умно можете също да повишите нивото на страничните си стрелци , но има още много неща, които трябва да открия в тази игра, хаха, защото току-що я инсталирах не толкова отдавна
Супер игричка.
Спестих достатъчно злато и сега имам 32 звезди, но все още се оплаква, че няма достатъчно звезди, когато се опитах да купя жълт почистващ препарат.
Играл съм много ретро космически игри на пазара... досега трябва да кажа, че тази игра е много по-добра от всички останали, дори с всички добавки, което е "нормата" сега. Ако искате ретро игра за космическа стрелба, която е забавна и играеща, без да харчите реални пари, тогава това е тази за изтегляне!!
Играта ви е блокирана за постиженията и ежедневните награди, продължава да мига и се движи много бързо/бързо, моля, отстранете проблема, не мога да получа награди поради този проблем
Ей педераси в мултипляра със опрааите гейове педераси идиоти нещастни WUAAAAAAAAAAAAAAA??? 444=4=77=&5=5=5=5=58=7)5/5%?/? ? ! ! 6 5/3/6/6/6. *. %. %. %. 😀
Е, изглежда, че и аз съм загубил ЦЯЛ напредък, както и всяка стотинка, която похарчих за тази игра. За щастие не похарчих толкова много за други игри. Докато чета огромните количества отзиви, които казват същото като аз сега, имам чувството, че разработчиците на тази игра са прибрали пари, които са били неправомерно спечелени. Това е срамота и също изглежда граничи с груба небрежност и/или....кражба?Ще подам жалба в Google Play предполагам и ще видим какво ще стане. Ще актуализирам този преглед, след като получа отговори.
Преместих се от 5 звезди надолу към 2, защото беше пристрастяващо и много забавно, но от октомври липсваха подходящи актуализации, те просто продължават да отнемат функции. Платих и без реклами, но все още има реклами.
Darkrise - Pixel Action RPG RPG dkv
Харесвам играта, но не мога да изпълня някои от ежедневните куестове, тъй като играта все още няма тази функция, ще се радвам да дам на тази игра по-висока оценка след пълното й пускане.
изобщо не е лошо.само нещо за много реклами, но играта е страхотна, работи много.гладко без никакви проблеми.продължете с добрата работа.само става по-добре.опитвате се.благодаря
Добра игра , доста зарибяваща .
Току-що започнах днес, забавлявам се много вълнуваща игра, която бих искал да оценя след седмица. Харесва ми да имам време да видя дали има някакви проблеми досега, не само сине, ще продължа да играя, благодаря ти за толкова забавна игра.
Доста добра игра,браво!!!
След постигане на много отключване и закупуване на няколко кораба. Играта напълно ме връща към началото. Загубих целия си акаунт. И не знам защо. 5 дни по-късно и никакъв отговор. Бях похарчил $50 за надстройки. Нямам какво да покажа за това. Моят акаунт все още не е оправен. Здравейте!!!!! има ли някой да слуша възстановяване или поправка не ме интересува кое. Направи нещо!!!!!!!!!!
все още започва! но графиката е страхотна, бърза, добре засега
Здравейте, купих основния кораб brave beetle 40 части S pack и подкорабното желязо ще 40 части S, но не беше запазено, защото приложението продължава да ме излиза, когато затворя и отворя отново играта, така че след като направих плащане и извършени надстройки открих, че съм излязъл, така че влязох и играта се срина, отворих играта и открих, че играта се върна към преди да направя покупката. нямам нужда от парите обратно, просто искам артикулите, които платих, това е всичко. Благодаря Ви предварително за разбирането.
Играх 5 дни, стигнах до ниво 54, след като гледах много реклами, което всъщност не беше проблем, но ниво 54 е толкова трудно, че е очевидно, че трябва да купите, за да стигнете по-нататък. Опитах и други кораби и подобрения, но изглежда невъзможно да се достигне ниво 55. Много разочароващо, защото можеше да има страхотна игра.
Тази игра е капан. Много е забавно, но не е добре направено. Ако имате играта на повече от едно устройство, sych е дефектен и множество състояния на напредъка се конкурират. Можете да загубите всичко, включително покупки в приложението. Направих такава покупка и тогава клиентът на играта се срина. Оттогава не успях да отворя играта. Другото ми устройство работеше (със стари данни и без покупката ми), докато не актуализирах и след това също се срина. Сега имам множество състояния на напредък, по-беден съм с $2,99 и не мога да играя играта.
Играх тази игра в продължение на 3 дни, платих над 5,99 за добавки и сега се върнах към играта и загубих целия си напредък и похарчени пари! къде изчезна? Не плащам отново, за да напредвам, само за да загубя всичките си данни. И аз нямам фейсбук защо няма друга опция за запазване освен фейсбук?? Не е щастлив. Деинсталиране
Беше доста добра игра и беше точно сред любимите ми... докато по някаква причина не ми позволи да оборудвам други кораби и мини, така че по същество съм в застой. Трябваше да се деинсталира, за да не е проблем в дългосрочен план